Waterschade parketvloer

Bij de familie De Klerk uit Utrecht is na hevige regenval grote waterschade aan de parketvloer ontstaan. De parketvloer stond volledig onder water en het vocht begon de muren in te trekken.

Direct hebben zij de hulp ingeschakeld van de Droogspecialist van Waterschade.eu. Met een waterstofzuiger en droogapparatuur is het water weg gehaald. Door een ontvochtiger en ventilatoren te plaatsen heeft het vocht niet verder in de muren kunnen optrekken. De schade is beperkt gebleven tot de parketvloer.

Naast het besparen van de muren kon de familie De Klerk al snel een nieuwe vloer laten leggen. Doordat het overtollige vocht was onttrokken hoefde zij zich niet druk te maken over schimmelvorming en schade die ontstaat door langdurig vocht.

Een aantal van onze klanten
Heijmans woningbouw In Nootdorp is na de oplevering lekkage ontstaan in een vloerverwarming leiding. Waterschade.eu heeft deze vloer snel gedroogd. Hoge herstel kosten en tijdverlies werden hierdoor voorkomen.
Gerrit Bakker over waterschade.eu
Gerrit BakkerOns nieuwbouw huis in Utrecht hebben jullie perfect gedroogd. De uitstekende service, goede uitleg en nette machines zijn echt het visite kaartje van jullie bedrijf. Nogmaals Dank.