Waterschade parketvloer

Bij de familie De Klerk uit Utrecht is na hevige regenval grote waterschade aan de parketvloer ontstaan. De parketvloer stond volledig onder water en het vocht begon de muren in te trekken.

Direct hebben zij de hulp ingeschakeld van de Droogspecialist van Waterschade.eu. Met een waterstofzuiger en droogapparatuur is het water weg gehaald. Door een ontvochtiger en ventilatoren te plaatsen heeft het vocht niet verder in de muren kunnen optrekken. De schade is beperkt gebleven tot de parketvloer.

Naast het besparen van de muren kon de familie De Klerk al snel een nieuwe vloer laten leggen. Doordat het overtollige vocht was onttrokken hoefde zij zich niet druk te maken over schimmelvorming en schade die ontstaat door langdurig vocht.

Een aantal van onze klanten
Lithos Bouw en Ontwikkeling over Waterschade.eu
Lithos Bouw en Ontwikkeling Lithos Bouw en Ontwikkeling schakelt Waterschade.eu regelmatig in voor vocht of klimaat problemen. De snelheid van dienstverlening en de kwaliteit van het geleverde werk is voor Lithos belangrijk.
Ivan van Vlist over Waterschade.eu
Iwan van Vlist Waterschade.eu is wat ons betreft dé specialist voor het betere droogwerk. Topadvies en een super snelle service en betaalbaar. Bedankt!!