Waterschade drogen Tandartspraktijk Liem Purmerend

Een nieuwe tandartspraktijk opent vol trots zijn deuren. Na een korte periode begint de vloer te “werken”. De vloerenlegger onderzoekt en ondekt een lekkage door een gescheurde afvoerbuis. Vele tientallen liters water zijn ongemerkt tussen de zwevende vloer terecht gekomen. Helaas was bij het ontdekken van het probleem de vloer al voor een groot gedeelte nat geworden.

Een uitdaging voor De Droogspecialist. Het ging hier om een grote praktijk in een nieuw pand. Sluiting van het pand was uitgesloten en het vervangen van de vloer zou voor zoveel overlast zorgen waardoor de praktijk niet op volle kracht zou kunnen draaien.

Om de overlast te beperken werd besloten om direct gespecialiseerde droogapparatuur in te zetten om verdere schade te stoppen. Omdat de vloer op houten balken ligt heeft de droogspecialist adsorptiedrogers ingezet. Met behulp van luchtslangen is droge lucht tussen de vloer geblazen. De vochtige lucht werd vervolgens buiten afgezogen. Voordeel van deze methode is dat de ingezette droogapparatuur super stil is. Na enkele weken was de vloer weer geheel droog. En Het belangrijkste nog: Medewerkers en klanten van de tandartspraktijk hebben geen overlast gehad.

Een aantal van onze klanten
Lithos Bouw en Ontwikkeling over Waterschade.eu
Lithos Bouw en Ontwikkeling Lithos Bouw en Ontwikkeling schakelt Waterschade.eu regelmatig in voor vocht of klimaat problemen. De snelheid van dienstverlening en de kwaliteit van het geleverde werk is voor Lithos belangrijk.
Bam woningbouw over waterschade.eu
BAM Woningbouw Een zwevende dekvloer in een appartementen complex in Amsterdam is in opdracht van Bam woningbouw door Waterschade.eu gedroogd. Met behulp van turbines en ontvochtigers is dit snel gelukt.