Lekkage afvoer

Lekkage afvoerWaterschade door lekkage aan een afvoer kan heel divers zijn. Van een per ongeluk doorboorde afvoerpijp en een gescheurde afvoer tot een slecht gemonteerde, verzakte of een verstopte afvoer. Soms is de oorzaak van de waterschade door lekkage aan een afvoer dan ook moeilijk vindbaar. Onze partners in lekdetectie kunnen vaak met behulp van gespecialiseerde lekdetectie apparatuur ook de oorzaak van deze lekkage aan uw afvoer vinden.

De gevolgschade die lekkage aan een afvoer vaak heeft is altijd heel vervelend. De waterschade die hierbij ontstaat is vaak al diep in de constructie ingetrokken.

Waterschade.eu voor kleine en grote waterschades

Lekkage afvoerOf het nu gaat om een kleine of grote waterschade: Waterschade.eu kan u helpen met het oplossen van het vochtprobleem. Hiervoor hebben wij verschillende technieken. Welke droogtechniek in het geval van lekkage aan een afvoer het meest geschikt is, is helemaal afhankelijk van de omvang en de situatie. Hiervoor staan wij u graag te woord.

 

U kunt ons bellen of uw vraag via ons contactformulier invullen.

Lekkage afvoer

Een aantal van onze klanten
Bam woningbouw over waterschade.eu
BAM Woningbouw Een zwevende dekvloer in een appartementen complex in Amsterdam is in opdracht van Bam woningbouw door Waterschade.eu gedroogd. Met behulp van turbines en ontvochtigers is dit snel gelukt.
Linda van Dijk over waterschade.eu
Linda van Dijk Na regenval is ons huis ondergelopen. De droogspecialist Joost van waterschade.eu heeft uitstekend geholpen met het drogen van ons huis. Bedankt voor de goede service en het nakomen van afspraken.