Lekkage afvoer

Lekkage afvoerWaterschade door lekkage aan een afvoer kan heel divers zijn. Van een per ongeluk doorboorde afvoerpijp en een gescheurde afvoer tot een slecht gemonteerde, verzakte of een verstopte afvoer. Soms is de oorzaak van de waterschade door lekkage aan een afvoer dan ook moeilijk vindbaar. Onze partners in lekdetectie kunnen vaak met behulp van gespecialiseerde lekdetectie apparatuur ook de oorzaak van deze lekkage aan uw afvoer vinden.

De gevolgschade die lekkage aan een afvoer vaak heeft is altijd heel vervelend. De waterschade die hierbij ontstaat is vaak al diep in de constructie ingetrokken.

Waterschade.eu voor kleine en grote waterschades

Lekkage afvoerOf het nu gaat om een kleine of grote waterschade: Waterschade.eu kan u helpen met het oplossen van het vochtprobleem. Hiervoor hebben wij verschillende technieken. Welke droogtechniek in het geval van lekkage aan een afvoer het meest geschikt is, is helemaal afhankelijk van de omvang en de situatie. Hiervoor staan wij u graag te woord.

 

U kunt ons bellen of uw vraag via ons contactformulier invullen.

Lekkage afvoer

Een aantal van onze klanten
Heijmans woningbouw In Nootdorp is na de oplevering lekkage ontstaan in een vloerverwarming leiding. Waterschade.eu heeft deze vloer snel gedroogd. Hoge herstel kosten en tijdverlies werden hierdoor voorkomen.
Lithos Bouw en Ontwikkeling over Waterschade.eu
Lithos Bouw en Ontwikkeling Lithos Bouw en Ontwikkeling schakelt Waterschade.eu regelmatig in voor vocht of klimaat problemen. De snelheid van dienstverlening en de kwaliteit van het geleverde werk is voor Lithos belangrijk.