Lekkage apparaten

Lekkage wasmachine of vaatwasser ?

Lekkage Wasmachine

Een lekkage aan de wasmachine komt heel vaak voor. Een wasmachine heeft namelijk veel verschillende plekken waar een lekkage kan ontstaan. De meest voorkomende oorzaak van een lekkage aan de wasmachine is de deurafdichting. De lekkage of waterschade welke is ontstaan door uw wasmachine is vaak erg groot omdat deze bij veel mensen op de bovenste verdieping staat.

Heeft u waterschade opgelopen door een lekkage in uw wasmachine, dan is deze in zeer veel gevallen gewoon verzekerd. Een lekkage of waterschade veroorzaakt door een defect aan uw wasmachine is immers een onverwachte gebeurtenis waar u geen invloed op heeft. Staat uw huis blank? is het tapijt nat of heeft uw laminaatvloer onder water gestaan? Waterschade.eu zorgt er in elk geval voor dat uw woning met behulp van ontvochtigers en ventilatoren weer zo snel mogelijk gedroogd wordt.

Lekkage Vaatwasser

Wanneer er sprake is van een lekkage veroorzaakt door de vaatwasser, dan kunnen de gevolgen hiervan vaak groot zijn. De waterschade welke is veroorzaakt door lekkage aan uw vaatwasser is vaak verzekerd. Wat van belang is, is dat uw foto’s neemt van de schade. Is er sprake van waterschade door de lekkage aan uw wasmachine of vaatwasser en is uw vloer helemaal nat geworden? Dan is het aan te raden om een specialist in te schakelen: de vakmensen van Waterschade.eu helpen u graag bij het verhelpen van de waterschade door het plaatsen van droogapparatuur zodat gevolgschade beperkt blijft. De droogkosten worden in dit geval over het algemeen door uw verzekering vergoed.

Wij helpen u bij alle vormen van waterschade