Lekkage dakkapel

Lekkage aan dakkapelLekkage aan een dakkapel is een veelvoorkomend probleem. Maar al te regelmatig komt het voor dat bij een hoosbui de goten verstopt zijn of onvoldoende water kunnen afvoeren. Het water kan dan niet weg en kan zo een flinke lekkage aan uw dakkapel veroorzaken.

Het is van belang om na een lekkage zo snel mogelijk de oorzaak te verhelpen en de waterschade te beperken voordat het vocht nog meer schade aan uw huis veroorzaakt.

Waarom een specialist als Waterschade.eu inschakelen?

Wanneer u waterschade door lekkage aan uw dakkapel heeft opgelopen, is het aan te raden om een gespecialiseerde vakman zoals Waterschade.eu in te schakelen. Waarom? Met onze speciale droogapparatuur kunnen wij de snelste oplossing bieden om plafonds en andere nat geworden delen van de woning weer snel te drogen én wordt dit ook nog eens op een erg efficiënte manier gedaan.

Lekkage aan dakkapel

Een dakkapel met lekkage, wat kunt u zelf doen?

Voor uw verzekering is het belangrijk om altijd foto’s te maken van de schade die de lekkage aan uw dakkapel heeft aangericht. Doe dit altijd voordat u begint met opruimen, zodat de verzekeraar een helder beeld krijgt van de veroorzaakte schade. Begin daarna met het opruimen van het teveel aan water.
Lekkage aan dakkapel

Is er lekkage terwijl de goten schoon zijn? Dan is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen van een dakdekker om uw dakkapel met lekkage weer snel gerepareerd te krijgen. Is het plafond van uw dakkapel nat. Neem dan nu contact op met Waterschade.eu . Wij zorgen er voor dat het vocht snel wordt onttrokken waardoor de gevolgschade zoals schimmel en houtrot wordt voorkomen.

Een aantal van onze klanten
Ivan van Vlist over Waterschade.eu
Iwan van Vlist Waterschade.eu is wat ons betreft dé specialist voor het betere droogwerk. Topadvies en een super snelle service en betaalbaar. Bedankt!!
Lithos Bouw en Ontwikkeling over Waterschade.eu
Lithos Bouw en Ontwikkeling Lithos Bouw en Ontwikkeling schakelt Waterschade.eu regelmatig in voor vocht of klimaat problemen. De snelheid van dienstverlening en de kwaliteit van het geleverde werk is voor Lithos belangrijk.