Lekkage Dakkapel

Waterschade bij uw dakkapel?

Lekkage aan een dakkapel is een veelvoorkomend probleem. Maar al te regelmatig komt het voor dat bij een hoosbui de goten verstopt zijn of onvoldoende water kunnen afvoeren. Het water kan dan niet weg en kan zo een flinke lekkage aan uw dakkapel veroorzaken.

Het is van belang om na een lekkage zo snel mogelijk de oorzaak te verhelpen en de waterschade te beperken voordat het vocht nog meer schade aan uw huis veroorzaakt.

Waarom een specialist als Waterschade.eu inschakelen?

Wanneer u waterschade door lekkage aan uw dakkapel heeft opgelopen, is het aan te raden om een gespecialiseerde vakman zoals Waterschade.eu in te schakelen. Waarom? Met onze speciale droogapparatuur kunnen wij de snelste oplossing bieden om plafonds en andere nat geworden delen van de woning weer snel te drogen én wordt dit ook nog eens op een erg efficiënte manier gedaan.

 

Een dakkapel met lekkage, wat kunt u zelf doen?

Voor uw verzekering is het belangrijk om altijd foto’s te maken van de schade die de lekkage aan uw dakkapel heeft aangericht. Doe dit altijd voordat u begint met opruimen, zodat de verzekeraar een helder beeld krijgt van de veroorzaakte schade. Begin daarna met het opruimen van het teveel aan water.
 

Is er lekkage terwijl de goten schoon zijn? Dan is het raadzaam om professionele hulp in te schakelen van een dakdekker om uw dakkapel met lekkage weer snel gerepareerd te krijgen. Is het plafond van uw dakkapel nat? Neem dan nu contact op met Waterschade.eu . Wij zorgen er voor dat het vocht snel wordt onttrokken waardoor de gevolgschade zoals schimmel en houtrot wordt voorkomen.

Wij helpen u bij alle vormen van waterschade