Lekkage kitnaad

Lekkage door kapotte kitnaad

Heeft uw woning waterschade opgelopen door lekkage van een kapotte kitnaad? Dan heeft Waterschade.eu voor u dé oplossing om zonder veel hak en breekwerk onder uw douche of bad het vocht weg te drogen. Want wist u dat een lekke kitnaad ongemerkt veel schade kan veroorzaken?

Hoe ontstaat een lekke kitnaad?

Hoe een lekke kitnaad kan ontstaan? Meestal gebeurt dit door veroudering van de kitnaad of onvoldoende hechting tussen uw douchebak en/of bad en de tegels. Het is dan ook van belang om deze naden in goede staat te houden en met enige regelmaat te controleren. Wanneer het leed is geschied en uw woning waterschade heeft opgelopen door een lekke kitnaad is het raadzaam de betreffende douche of het bad niet te gebruiken tot dat de lekkage goed verholpen is.
Het is erg belangrijk dat de ondergrond van de nieuwe kitnaad goed vetvrij en voldoende droog is. Dit laatste is vaak een probleem omdat het vocht in veel gevallen al zonder dat u het gemerkt heeft, is ingetrokken in muren en vloeren. Vaak is schade dan ook zichtbaar in een muur van een aangrenzende kamer, de hal of de overloop.

De oplossing

De oplossing voor de ontstane waterschade na het lekken van een kitnaad biedt Waterschade.eu. Zonder dat wij in uw badkamer moeten gaan hakken en breken, kunnen we met behulp van onze speciale droogapparatuur het vocht weg drogen. Hierdoor wordt verdere gevolgschade beperkt en kan de nat geworden constructie snel worden hersteld.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen door gelijk even te bellen of door ons contactformulier in te vullen.

Wij helpen u bij alle vormen van waterschade