Lekkage Kitvoeg

Lekkage door kitvoeg

Heeft uw woning waterschade opgelopen door een lekke kitvoeg? Dan heeft Waterschade.eu voor u dé oplossing om zonder veel hak- en breekwerk onder uw douche of bad het vocht weg te drogen. Een lekke kitvoeg kan ongemerkt namelijk een heleboel schade veroorzaken.
 
badkamer lekkage

Hoe ontstaat lekkage door een kitvoeg?

Lekkage door een kapotte kitvoeg ontstaat door veroudering van de kitvoeg of door onvoldoende hechting tussen douchebak/bad en de tegels. Het is dan ook van belang om kitvoegen in goede staat te houden en deze met enige regelmaat te controleren. Wanneer het leed is geschied en uw woning waterschade heeft opgelopen door een lekke kitvoeg, is het raadzaam betreffende douche of bad niet te gebruiken tot dat de lekkage goed verholpen is.

Het is hierbij van groot belang dat de ondergrond van de nieuwe kitvoeg goed vetvrij en voldoende droog is. Dit is vaak een probleem omdat het vocht in veel gevallen al, zonder dat u het heeft gemerkt, ingetrokken is in muren en vloeren. Vaak is de schade dan ook zichtbaar in een muur van een aangrenzende slaapkamer of in de hal.

De oplossing

Om de ontstane waterschade te kunnen drogen, kunnen wij in veel gevallen zonder dat wij in uw badkamer moeten gaan hakken en breken toch het vocht weg drogen met behulp van gespecialiseerde droogapparatuur. Hierdoor wordt verdere gevolgschade beperkt en kan de nat geworden constructie snel worden hersteld.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen door gelijk even te bellen of door ons contactformulier in te vullen.

lekkage
Wij helpen u bij alle vormen van waterschade