Lekkage door kitvoeg

Heeft uw woning waterschade opgelopen door een lekke kitvoeg? Dan heeft Waterschade.eu voor u dé oplossing om zonder veel hak- en breekwerk onder uw douche of bad het vocht weg te drogen. Een lekke kitvoeg kan ongemerkt namelijk een heleboel schade veroorzaken.
Waterschade door lekkage aan kitvoeg

Hoe ontstaat lekkage door een kitvoeg?

Lekkage door een kapotte kitvoeg ontstaat door veroudering van de kitvoeg of door onvoldoende hechting tussen douchebak/bad en de tegels. Het is dan ook van belang om kitvoegen in goede staat te houden en deze met enige regelmaat te controleren. Wanneer het leed is geschied en uw woning waterschade heeft opgelopen door een lekke kitvoeg is het raadzaam betreffende douche of bad niet te gebruiken tot dat de lekkage goed verholpen is.

Het is hierbij van groot belang dat de ondergrond van de nieuwe kitvoeg goed vetvrij en voldoende droog is. Dit is vaak een probleem omdat het vocht in veel gevallen al, zonder dat u het heeft gemerkt, ingetrokken is in muren en vloeren. Vaak is de schade dan ook zichtbaar in een muur van een aangrenzende slaapkamer of in de hal.

Waterschade door lekkage aan kitvoeg
Waterschade door lekkage aan kitvoeg

De oplossing

Om de ontstane waterschade te kunnen drogen, kunnen wij in veel gevallen zonder dat wij in uw badkamer moeten gaan hakken en breken toch het vocht weg drogen met behulp van gespecialiseerde droogapparatuur. Hierdoor wordt verdere gevolgschade beperkt en kan de nat geworden constructie snel worden hersteld.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen door gelijk even te bellen of door ons contactformulier in te vullen.

Een aantal van onze klanten
Heijmans woningbouw In Nootdorp is na de oplevering lekkage ontstaan in een vloerverwarming leiding. Waterschade.eu heeft deze vloer snel gedroogd. Hoge herstel kosten en tijdverlies werden hierdoor voorkomen.
Linda van Dijk over waterschade.eu
Linda van Dijk Na regenval is ons huis ondergelopen. De droogspecialist Joost van waterschade.eu heeft uitstekend geholpen met het drogen van ons huis. Bedankt voor de goede service en het nakomen van afspraken.