Lekkage plafond

Lekkage plafondEen lekkage welke zichtbaar wordt op het plafond, kan meerdere oorzaken hebben. Hierbij kunt u onder andere denken aan een lekkage in de waterleiding of een lekkage in de badkamer of vanaf het dak. Meestal gaat u dit soort lekkages pas zien, wanneer er zich kringen op het plafond gaan vormen. Het nadeel hiervan is dat de lekkage er al enige tijd kan zitten, zonder dat u het opgemerkt heeft.

Wat te doen bij lekkage plafond

Wanneer er zich dus kringen op het plafond gaan vormen of wanneer u het vermoeden heeft dat er zich ergens een lekkage bevindt, is het belangrijk om zo snel mogelijk de oorzaak te achterhalen. Schakel hiervoor een specialist zoals Waterschade.eu in. Samen met onze partner in lekdetectie komen wij zonder hak- en breekwerk achter de oorzaak. En de oplossing? Dat regelen wij ook voor u. Met behulp van onze speciale droogapparatuur verhelpen wij de waterschade direct.

Lekkage plafond
Lekkage plafond

Wat kunt u zelf doen bij een lekkage aan het plafond?

Bij een lekkage aan het plafond is het over het algemeen voor uzelf erg moeilijk om de oorzaak te vinden. U kunt dit beter overlaten aan een vakman. Maak in ieder geval altijd foto’s van de zichtbare schade, zodat u hierop altijd kunt terugvallen bij uw verzekering. U bent als verzekerde zelfs verplicht om schadebeperkende maatregelen te nemen. Neem bij waterschade direct contact op met Waterschade.eu voor advies en plaatsing van droogapparatuur.

Een aantal van onze klanten
Gerrit Bakker over waterschade.eu
Gerrit BakkerOns nieuwbouw huis in Utrecht hebben jullie perfect gedroogd. De uitstekende service, goede uitleg en nette machines zijn echt het visite kaartje van jullie bedrijf. Nogmaals Dank.
Linda van Dijk over waterschade.eu
Linda van Dijk Na regenval is ons huis ondergelopen. De droogspecialist Joost van waterschade.eu heeft uitstekend geholpen met het drogen van ons huis. Bedankt voor de goede service en het nakomen van afspraken.