Referenties

Door een defect in onze wasmachine zijn er tientallen liters water via de zoldertrap naar beneden gekomen. Zowel het laminaat boven als de vloerbedekking op de trap nat. Door snelle actie van De Droogspecialist is de schade gelukkig beperkt gebleven. En op advies van jullie hebben wij de kosten vergoed gekregen van onze verzekering. Erg blij mee. Bedankt.

Carola Claudius


Supertrots op ons nieuwe bedrijfspand. Beneden de werkplaats en boven kantoor. Tot dat er door een kapot verbindingsstuk in de waterleiding lekkage ontstond. Alles nat. Gelukkig kon De Droogspecialist het oplossen. En nog belangrijker, ons bedrijf kon gewoon doordraaien. Minimale overlast voor onze klanten. Hopelijk niet maar bij een volgende keer….bellen wij je weer.

Tygo en Lara Luijkx


Na een lekkage in de afvoerleiding zijn vele liters water in ons huis gelopen hierdoor moest de vloer en de muren weer snel drogen voordat dit hersteld kon worden. De Droogspecialist heeft ons hierbij perfect geholpen. Door het snel laten drogen kon de vloerenlegger en de stukadoor toch nog eerder beginnen dan verwacht.

Kitty Zoutman


We woonden net enkele weken in ons nieuwbouwhuis en toen begon te vloer krom te trekken. Er bleek een lekkage van een loszittende koppeling in de vloer te zitten. Via internet kwamen we bij de Droogspecialist uit. Met speciale machines hebben ze het vocht er snel uit gekregen en kon onze vloer gelukkig gerepareerd worden. We hebben de rekening bij de verzekering ingediend die netjes is betaald.

Erke van Muiswinkel

 

Een aantal van onze klanten
Gerrit Bakker over waterschade.eu
Gerrit BakkerOns nieuwbouw huis in Utrecht hebben jullie perfect gedroogd. De uitstekende service, goede uitleg en nette machines zijn echt het visite kaartje van jullie bedrijf. Nogmaals Dank.
Bam woningbouw over waterschade.eu
BAM Woningbouw Een zwevende dekvloer in een appartementen complex in Amsterdam is in opdracht van Bam woningbouw door Waterschade.eu gedroogd. Met behulp van turbines en ontvochtigers is dit snel gelukt.