Waterschade badkamer

Lekkage in de badkamer?

Een veel voorkomende vorm van waterschade in huis is in en rondom de badkamer. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u regelmatig uw badkamer op eventuele lekkages controleert. Dit omdat water zich in een vochtige badkamer snel ophoopt en op deze manier ernstige waterschade kan toebrengen aan uw badkamer of naastgelegen kamers en muren. Mocht er zich toch een lekkage in uw badkamer bevinden, dan is het van belang dat u dit tijdig opmerkt. Een van de tekenen van een lekkage is bijvoorbeeld een vochtplek of schimmel op de muur in een naastgelegen slaapkamer of donkere voegen tussen het tegelwerk. Schakel bij het vermoeden van een lekkage de hulp in van Waterschade.eu. Waterschade in uw badkamer door een lekkage gaat namelijk nooit vanzelf weer weg maar begint klein en onschuldig en kan grote gevolgschade krijgen.

lekkage waterschade badkamer

De oorzaken van waterschade

Veel lekkages in de badkamer ontstaan door slechte kitnadenkapotte voegen en gebroken tegels. Het is voor u belangrijk om te weten dat waterschade welke hieruit ontstaat, door verzekeraars vaak niet vergoed wordt. Een goede afdichting in de badkamer is namelijk een verantwoordelijkheid die bij u ligt.
 

Wanneer er sprake is van leidingbreuk of een kapotte afvoer, bent u voor het opsporen van de lekkage en de gevolgschade zoals het drogen vaak wel weer verzekerd.

Waterschade.eu beperkt verdere waterschade

Mocht er sprake zijn van waterschade in uw badkamer, dan is het belangrijk om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen. De droogapparatuur van Waterschade.eu zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte omlaag gaat, waardoor uw badkamer of aangrenzende kamers zullen drogen. Weet u niet waar de waterschade in uw badkamer vandaan komt? Dan kunt u contact opnemen met onze partner die lekkages zonder hak- en breekwerk opspoort.

Neem bij waterschade in uw badkamer of twijfel over waterschade dus direct contact op met Waterschade.eu voor een passend advies, wij verzorgen de plaatsing van droogapparatuur om verdere schade te voorkomen. En wij kunnen ook een goede vochtmeting uitvoeren om te bepalen of er sprake is van waterschade.

Wij helpen u bij alle vormen van waterschade