Waterschade kantoor

Het zal maar gebeuren. Bij binnenkomst van uw kantoor blijkt een enorme lekkage voor veel wateroverlast te zorgen. En daarmee veel schade. De droogspecialisten bij waterschade.eu bieden snel een oplossing.

Natte vloeren en een hoge luchtvochtigheid zijn geen prettige omstandigheden om in te werken. Door het inzetten van krachtige ontvochtigers en ventilatoren zorgen wij ervoor dat het wateroverlast snel opgelost wordt. Met als doel de waterschade aan uw kantoor zoveel mogelijk te beperken en u en uw medewerkers zo min mogelijk overlast te bezorgen.

Droogapparatuur op kantoor

De professionele droogapparatuur is geluidsarm. Aan de hand van de eerste inventarisatie wordt altijd gekeken naar het beperken van overlast.

Meer weten? Neem direct contact met ons op. Wij staan u 24 uur per dag bij in noodsituaties. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Stuur een e-mail naar info@droogspecialist.nl of bel: 0172-462 026

Een aantal van onze klanten
Linda van Dijk over waterschade.eu
Linda van Dijk Na regenval is ons huis ondergelopen. De droogspecialist Joost van waterschade.eu heeft uitstekend geholpen met het drogen van ons huis. Bedankt voor de goede service en het nakomen van afspraken.
Bam woningbouw over waterschade.eu
BAM Woningbouw Een zwevende dekvloer in een appartementen complex in Amsterdam is in opdracht van Bam woningbouw door Waterschade.eu gedroogd. Met behulp van turbines en ontvochtigers is dit snel gelukt.