Waterschade keuken

Waterschade in uw keuken?

Waterschade in de keuken komt regelmatig voor. Dit komt doordat de waterleidingen en afvoerbuizen naar de keuken lopen. Ook machines zoals de vaatwasser en boiler zorgen bij een defect voor waterschade in uw keuken, met alle vervelende gevolgen van dien. Omdat de keuken dagelijks wordt gebruikt, is het extra lastig wanneer er zich waterschade bevindt.

waterschade keuken

Wat moet u doen bij waterschade in uw keuken?

Zorg er eerst voor dat de schade niet erger wordt. Dit voorkomt u door de hoofdkraan dicht te draaien. Is de waterschade ontstaan door een spontaan gesprongen leiding en staat uw keuken blank? Dan maakt u nadat u de hoofdkraan heeft dichtgedraaid enkele foto’s van de schade. Ook is het van groot belang om het water zo snel mogelijk weg te halen en meubels met de poten van de vloer af te halen. Dit kan bijvoorbeeld door houten blokjes onder de poten van de meubels te zetten. Waterschade.eu kan u helpen om de ruimte te drogen.

Is er waterschade in uw keuken, maar weet u niet waar het vandaan komt? Dan kunt u contact opnemen met onze partners die verborgen lekkages zonder hak- en breekwerk opsporen. Ook zal de constructie waar het vocht in is getrokken gedroogd moeten gaan worden. Afhankelijk van de plaats en de omvang hebben wij verschillende droogtechnieken.

Waterschade.eu beperkt verdere waterschade

Door gelijk actie te ondernemen wordt ergere schade vaak voorkomen. De droogapparatuur van Waterschade.eu zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte omlaag gaat, waardoor de constructie zal drogen. Wij hebben zelfs droogapparatuur waarmee wij achter het keukenblok kunnen drogen zonder dat het keukenblok weggehaald hoeft te worden. Hoge herstelkosten en ongemak worden hiermee voorkomen.

Afhankelijk van de oorzaak worden de kosten voor het drogen en het herstellen door uw verzekering vergoed. Meld de waterschade in uw keuken bij uw verzekering en maak ook altijd foto’s van de waterschade en de genomen maatregelen ter voorkoming van ergere schade. U bent als verzekerde zelfs verplicht om schadebeperkende maatregelen te nemen. Neem bij waterschade in uw keuken direct contact op met Waterschade.eu voor advies en plaatsing van droogapparatuur.

Wij helpen u bij alle vormen van waterschade