Waterschade in magazijn of productiehal

Heeft u waterschade in uw Magazijn of productiehal?

Waterschade in uw bedrijf is erg vervelend. Niet alleen de directe schade veroorzaakt door de wateroverlast is vaak aanzienlijk, ook stilstand van machines en mensen die niet aan het werk kunnen leidt tot grote schade. Snel actie ondernemen is dus van belang.

Een hoge luchtvochtigheid door wateroverlast is slecht voor mens, gebouw, producten en machines. Onze specialisten kunnen u helpen met het versneld drogen. Dit doen wij onder andere door het inzetten van luchtdrogers en ventilatoren. Hiermee wordt een lage luchtvochtigheid gecreƫerd zodat de waterschade in uw magazijn of productiehal beperkt wordt.

Ook kunnen wij met behulp van vochtmeet apparatuur precies bepalen of het juiste vochtgehalte is bereikt zodat onnodig drogen niet noodzakelijk is. Hierdoor bespaart u energie, overlast, tijd en geld.

Ervaring

De specialisten van Waterschade.eu hebben veel ervaring met waterschades in bedrijfsruimten. Naast kennis van accuraat meten heeft Waterschade.eu apparatuur die voor zowel grote als kleine ruimten is in te zetten.

Meer weten? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Wij helpen u bij alle vormen van waterschade