Waterschade in magazijn of productiehal

Waterschade in uw bedrijf is erg vervelend. Niet alleen de directe schade veroorzaakt door de wateroverlast is vaak aanzienlijk, ook stilstand van machines en mensen die niet aan het werk kunnen leidt tot grote schade. Snel actie ondernemen is dus van belang.

Een hoge luchtvochtigheid door wateroverlast is slecht voor mens, gebouw, producten en machines. Onze droogspecialisten kunnen u helpen met het versneld drogen. Dit doen wij onder andere door het inzetten van luchtdrogers en ventilatoren. Hiermee wordt een lage luchtvochtigheid gecreëerd zodat de waterschade in uw magazijn of productiehal beperkt wordt.

Ook kunnen wij met behulp van vochtmeet apparatuur precies bepalen of het juiste vochtgehalte is bereikt zodat onnodig doordrogen niet noodzakelijk is.

Ervaring

De droogspecialisten van Waterschade.eu hebben veel ervaring met waterschades in bedrijfsruimten. Naast kennis van accuraat meten heeft Waterschade.eu apparatuur die voor zowel grote als kleine ruimten is in te zetten.

Meer weten? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Stuur een email naar info@droogspecialist of bel: 0172-462 026

Een aantal van onze klanten
Gerrit Bakker over waterschade.eu
Gerrit BakkerOns nieuwbouw huis in Utrecht hebben jullie perfect gedroogd. De uitstekende service, goede uitleg en nette machines zijn echt het visite kaartje van jullie bedrijf. Nogmaals Dank.
Ivan van Vlist over Waterschade.eu
Iwan van Vlist Waterschade.eu is wat ons betreft dé specialist voor het betere droogwerk. Topadvies en een super snelle service en betaalbaar. Bedankt!!