Waterschade aan uw plafond

Waterschade aan het plafond komt regelmatig voor. Vaak is de oorzaak van waterschade aan een plafond een lekkende waterleiding op de verdieping erboven, een verstopte goot of een afvoerbuis die niet goed is. Waterschade aan het plafond is vaak te herkennen aan verkleuring van het plafond.
Waterschade aan plafond

Wat moet u doen bij waterschade aan uw plafond?

Waterschade aan plafondHet is belangrijk om te weten wanneer de waterschade aan uw plafond ontstaan is en of deze al verholpen is. Uiteraard moet eerst de oorzaak worden gevonden en verholpen.

Onze partner in lekdetectie kan u helpen bij het vinden van verborgen lekkages zonder hak- en breekwerk. Maar wanneer de lekkage is gerepareerd, zit u nog steeds met een nat plafond. Vaak droogt dit niet vanzelf of kan het heel erg lang duren.

De kans op verzakking van het plafond, houtrot, schimmel en ongedierte zijn aanwezig als het plafond door de waterschade langdurig nat blijft. De Droogspecialist kan u helpen met het versneld drogen van het plafond om zo verdere schade te beperken.

Waterschade.eu beperkt verdere schade

Waterschade aan plafondMet behulp van een vochtmeter zal onze specialist eerst bekijken welk gedeelte van het plafond nat is geworden. Doordat er vele soorten plafonds zijn, zal afhankelijk van de situatie een droogmethode worden gekozen die het minste overlast bezorgt. Vaak kunnen wij door telefonisch een aantal vragen aan u te stellen al vaststellen met welke droogtechniek het plafond gedroogd moet worden.

De droogapparatuur die bij u wordt gebruikt voor het drogen van de waterschade aan uw plafond wordt door ons bij u op locatie geïnstalleerd en aangesloten. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de optimale droging van uw plafond. Afhankelijk van de oorzaak worden de kosten voor het drogen en het herstellen door uw verzekering vergoed. Meld de schade bij uw verzekering en maak ook altijd foto’s van de waterschade en de genomen maatregelen ter voorkoming van ergere schade aan uw plafond. U bent als verzekerde zelfs verplicht om schadebeperkende maatregelen te nemen. Neem bij waterschade aan het plafond contact op met Waterschade.eu voor advies en plaatsing van droogapparatuur.

Een aantal van onze klanten
Lithos Bouw en Ontwikkeling over Waterschade.eu
Lithos Bouw en Ontwikkeling Lithos Bouw en Ontwikkeling schakelt Waterschade.eu regelmatig in voor vocht of klimaat problemen. De snelheid van dienstverlening en de kwaliteit van het geleverde werk is voor Lithos belangrijk.
Lekkage groter dan gedacht In ons huis is door een slechte gemonteerde koppeling lekkage ontstaan in de muur. De Droogspecialist heeft dit op professionele manier voor ons gedroogd, en nog snel ook. Echt super. groeten John Kok