Zakelijk

Heeft u waterschade in uw bedrijfspand? Schakel direct Waterschade.eu in. Door snel te handelen blijft waterschade vaak beperkt. Ook biedt de droogspecialist advies en mogelijkheden om eventuele gevolg schade te voorkomen.

De droogspecialisten van Waterschade.eu helpen u met:

  • het beperken van nog meer schade door snel ter plaatse te zijn
  • het inzetten van de juiste apparatuur
  • controle vochtmetingen waardoor u na enkele maanden niet voor verassingen komt te staan door bijvoorbeeld schimmelvorming van achtergebleven vocht

Wat te doen bij waterschade in uw bedrijfspand

Zorg dat de oorzaak van de wateroverlast direct gestopt wordt. Daarna is het van belang dat de ontstane waterschade zo snel mogelijk wordt gedroogd. Klik hier voor de checklist wat te doen bij waterschade. Of neem bij spoed direct telefonisch contact met ons op.

Kunt u de oorzaak van de waterschade niet vinden? Ook daar kan De Droogspecialist u in voorzien. Samen met een speciaal team wordt de lekkage gevonden en opgelost. Klik hier voor onze partners.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Stuur een e-mail naar info@droogspecialist of bel: 0172-462 026

Een aantal van onze klanten
Linda van Dijk over waterschade.eu
Linda van Dijk Na regenval is ons huis ondergelopen. De droogspecialist Joost van waterschade.eu heeft uitstekend geholpen met het drogen van ons huis. Bedankt voor de goede service en het nakomen van afspraken.
Bam woningbouw over waterschade.eu
BAM Woningbouw Een zwevende dekvloer in een appartementen complex in Amsterdam is in opdracht van Bam woningbouw door Waterschade.eu gedroogd. Met behulp van turbines en ontvochtigers is dit snel gelukt.